• PT
  • Ajuda Contextual
  • Imprimir
Você está em: Início > Programmes > Curricular Units > RC1014
Login

ATENÇÃO: Este site utiliza cookies. Ao navegar no site estará a consentir a sua utilização.

Portuguese Gastronomy

Code: RC1014    Acronym: GN
Predominant Scientific Areas: Hospitality/Food Service

Subject: 2023/24 - 1S

Teaching Area: Área Disciplinar de Turismo e Hotelaria

Programmes

Acronym No. of Students Study plan Curriculum Years ECTS Contact hours Total Hours
LRC 11 Despacho 12149/2014 4

Hours Effectively Taught

LRC2

Theoretical-Practical: 0,00
Práticas: 0,00

Teaching - Hours

Theoretical-Practical: 22,50
Práticas: 22,50

Type Teacher Classes Hours
Theoretical-Practical Totals 1 22,50
Rui Pedro Pinheira Cerveira   22,50
Práticas Totals 1 22,50
Rui Pedro Pinheira Cerveira   22,50

Ficha de Unidade Curricular