• PT
  • Ajuda Contextual
  • Imprimir
Você está em: Início > Programmes > Curricular Units > RC1040
Login

ATENÇÃO: Este site utiliza cookies. Ao navegar no site estará a consentir a sua utilização.

Pastry and Bread

Code: RC1040    Acronym: P
Predominant Scientific Areas: Hospitality/Food Service

Subject: 2023/24 - 1S

Teaching Area: Área Disciplinar de Turismo e Hotelaria

Programmes

Acronym No. of Students Study plan Curriculum Years ECTS Contact hours Total Hours
LRC 10 Despacho 12149/2014 4

Hours Effectively Taught

LRC2

Theoretical-Practical: 3,00
Práticas: 9,00

Teaching - Hours

Theoretical-Practical: 15,00
Práticas: 45,00

Type Teacher Classes Hours
Theoretical-Practical Totals 1 15,00
Rui Pedro Pinheira Cerveira   15,00
Práticas Totals 1 45,00
Rui Pedro Pinheira Cerveira   45,00

Ficha de Unidade Curricular